The Tediously Polling Great-Grandfather

Daddy Or Eztabai?

Tänka på sin hälsa

Det är verkligen viktigt att man tar hand om sin hälsa. Ja för man har ju bara en hälsa så det är ju viktigt att man tar hand om den och att man mår bra.
Ja idag är det många som lider av utbrändhet och stress. Det har blivit mer och mer vanligt och det är synd att så många unga redan är utbrända. 

Vad kan man göra?

Jo det är viktigt att man vet vilka signaler som kroppen ger oss för att säga att nu har det blivit lite mycket, dags att varva ner. Så det är bra att kolla upp vad är symtom på utbrändhet? Sen så är det dags att man tar tag i det innan det är för sent. Så att det inte går så långt utan att man i god tid kan varva ner så att man kan må bra så fort som möjligt.
Man bör lyssna till sina vänner och familj som ofta kan se signalerna tidigare än en själv. Och tänk inte att det är inte så farligt det kommer att gå över. Nej det är viktigt att inse att vi alla är dödliga och ingen är super människa, så vi behöver alla ta det lugnt och komma ner i varv. Har man mycket på jobbet som måste bli gjort, försök hitta andra som kan ta det. Har ni ett marknadsförings jobb som måste bli gjort så ring smarter marketing så kan dom fixa det. Ja det finns oftast en lösning på problemen. Så det är inte fråga om att man själv måste lösa allting utan man kan delegera och det är ju jätte bra om man kan ta hjälp och våga be om hjälp. Det visar bara att man är ödmjuk och inser sina begränsningar och det är en fin egenskap som är uppskattad på jobbet.